Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Διαβάσαμε στον Θαλαμοφύλακα...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300

Σήμερα παίζεται το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος. Οι προδότες πολιτικοί, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, οι εξαγορασμένοι με ευρωπαϊκά χρήματα καθηγητές και διανοούμενοι και όλος ο υπόλοιπος συρφετός των γραικύλων και των προδοτών, έχουν σηκωθεί όρθιοι και φωνάζουν όλοι μαζί να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πληρώσουμε το παράνομο και επαχθές χρέος που υποτίθεται ότι χρωστάμε στους δανειστές μας...

Και όλοι εμείς οι άξιοι Ελληνες, που ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο, εμείς που ανήκουμε στο «σπάνιο είδος» που τόσα χρόνια πλήρωνε ΦΠΑ και ΙΚΑ, σήμερα καταστρεφόμαστε, χάνουμε τις δουλειές μας και τις περιουσίες μας, και βλέπουμε το μέλλον των παιδιών μας να γίνεται ζοφερό. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ: -ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. -ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ. - ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

Πως θα το πετύχουμε αυτό; Οι πορείες και οι απλές διαμαρτυρίες είναι πλέον φανερό ότι δεν έχουν αποτέλεσμα, αφού αφ’ ενός έχουν ημερομηνία λήξης και αφ’ εταίρου προβοκάρονται εύκολα και καταλήγουν σε ξυλοδαρμό και χρήση χημικών. Αυτή τη φορά, θα πρέπει η διαμαρτυρία να μην σταματήσει. Να συνεχιστεί, με βάρδιες, μέρα και νύχτα, μέχρι να πετύχουμε το σκοπό μας. Ειρηνικά.

ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα: http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/05/300.html